SIIRRY YLÖS Tapahtumakalenteri
Uutiset Pyydä tarjous Ladattavat tiedostot Soita: 020 734 3210/Ota yhteyttä »

Referenssit


Alla pieni osa tyytyväisistä asiakkaistamme:

Keski-Suomen pelastuslaitos

Keski Suomen Pelastuslaitos UHF tunnisteet ja lukijat


"Olemme testanneet eri vaihtoehtoja yhdessä IDcontrolin kanssa, ja yhteistyö on ollut erittäin positiivinen kokemus. IDcontrol on auttanut meitä sovittamaan järjestelmän erityisesti pelastuslaitoksen tarpeisiin. Olemme saaneet heiltä tukea ja apua" Jaakko Heinonen

Lue lisää >


CHARTER919 – Premium Charter Service Helsinki

Charterr919 Digiovi

"Ihan loistava palvelu. Nyt olemme reilun vuoden heidän kanssaan avanneet ovia, ja kaikki on pitänyt kutinsa, mitä heidän kanssaan on sovittu. Olemme palveluun hyvin tyytyväisiä", kehuu Toimitusjohtaja Vesa Järvio

Lue lisää >

UMA
by
Technopolis

MobiiliID kulkeminen

Halusimme kumppanin, johon voimme oikeasti luottaa. IDcontrol on ollut kaikkea tätä ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme, kertoo mobiilikulkemisen projektista vastaava Facility Services Manager Emilia Itälinna Technopolikselta.
Lue lisää >


Arabium

Arabium

Pasi Vuorenmaan sanoin: "Portit ovat toimineet todella hyvin. Meille on erittäin tärkeää, että portit ovat luotettavia ja toimivat varmuudella."

Lue lisää >

Nousu Welness Business Center


S&P Digital valitsi IDcontrolin toimittamaan kulunvalvonnan kokonaisuuden, jossa oli mukana Digiovi, kulkuportit sekä kulkutunnisteet.


Lue lisää >


Lak

LAK

Erittäin moniosaisen ympäristön ovien hallinta vaatii toimittajalta laajaa osaamista ja näkemystä. On tärkeää että kulunvalvonnan kumppani osaa tukea asiakastaan koko järjestelmän elinkaaren ajan.

Lue lisää >