Arabium kuntosaliportit

23 elokuun, 2019

Arabium – Kulkuportit takaavat turvallisen ja monipuolisen asiakaskokemuksen

Arabium on aina avoinna oleva 24/7-kuntosali. Ympärivuorokautista aukioloaikaa käyttöön otettaessa huomattiin haasteina taata jäsenille sisäänpääsy luotettavasti ja toisaalta varmistaa, että ilman lupaa ei päästä sisään. IDcontrolin porttien avulla saatiin kitkettyä pois väärinkäytöksiä, ja tyytyväinen yrittäjä Pasi Vuorenmaa toteaakin, että porttien hankinta oli todella hyvä asia, sillä ne toimivat juuri niinkuin on pitänytkin.

Arabium päätyi IDcontrolin portteihin huolellisen vertailun jälkeen. Päätös syntyi, kun Arabiumin Pasi Vuorenmaa otti yhteyttä Jukka Mustoseen, MyFitin yrittäjään. MyFitillä on IDcontrollilta hankittu sakaraportti käytössä, ja Mustonen suositteli valitsemaan IDcontrolin tarjoaman ratkaisun.

–Hinta on myös kohdallaan, se on tärkeää, sanoo Vuorenmaa.

Arabiumilla on käytössä 500 E sakaraportti ja BTX 300-S pyöräportti. Kauppakeskus Arabian aukioloaikoina kuntosalille pääsee hissillä, ja monet tulevatkin usein uteliaina tutustumaan pyöräportin ja lasioven taakse, josta näkyvät kuntosalin lisäksi hinnastot ja aukioloajat. Vuorenmaa totetaakin, että portit toimivat myös näyteikkunana.

Portit ovat ennen kaikkea turvallisuustekijä, joka on Arabiumilla koettu erittäin positiivisena asiana. Vuorenmaa vertailee aikasemmin tapahtunutta kulkulupien väärinkäyttöä varastamiseen:
–Eihän sitä voi mennä alakerran K-kaupastakaan hakemaan päivittäin porkkanoita ja perunoita sillä nojalla, että mä vähän kokeilen näitä vaan.

Vuorenmaa arvostaa IDcontrolin palvelua:
–Kysymyksiä aina herää sekä tulee uusia haasteita palvelun ja turvallisuuden parantamiseksi, mutta olemme aina saaneet apua lyhyellä varoitusajalla. Portit ovat toimineet todella hyvin. Meille on erittäin tärkeää, että portit ovat luotettavia ja toimivat varmuudella.

Pasi Vuorenmaa lähti yrittäjäksi 1986 ja on sen jälkeen avannut neljä kuntosalia, joista kolme aiempaa on myyty eteenpäin. Arabium on ollut nyt 15 vuotta toiminnassa, ja juuri solmittiin viiden vuoden jatkosopimus. Arabium tunnetaan hyvästä hengestä ja avoimesta ilmapiiristä. Salilla on ainutlaatuinen ryhmähenki ja toisia ihmisiä autetaan ja kunnioitetaan. Arabiumiin voi tulla sellaisena kuin on, ja asiakkaina onkin harrastajista kilpatason urheilijoihin asti. Arabium on kuntosali, jossa fyysinen ja henkinen kehitys ovat keskeisiä arvoja.