Joustavaa liiketoimintaa kulunvalvonnan avulla

30 maaliskuun, 2020

Suomen Pienvarastokeskus vuokraa pienvarastoja, joiden pinta-alan voi valita oman tarpeen mukaan. Yrityksellä on 7 toimipistettä eri puolella Suomea ja vuonna 2020 yritys avaa uuden toimipisteen Lahteen. Kyseessä on itsepalveluvarasto, joka toimii IDcontrolin kulunvalvonnan avulla.

— Olemme tehneet varaston vuokraamisesta helppoa ja kätevää. Meiltä voi varata itselle sopivan pienvaraston mutkattomasti verkosta. Varauksen jälkeen saa kulkukoodin Pienvarastokeskukseen sekä henkilökohtaiseen pienvarastoon, kertoo Suomen Pienvarastokeskuksen toiminnanjohtaja Teemu Karuluoto.

Kulunvalvonnan myötä perinteinen varastojen vuokraus voidaan toteuttaa joustavasti ja turvallisesti — kellon ympäri. Pienvarastokeskuksessa on käytössä henkilökohtaiset ovikoodit sekä tallentava videovalvonta. Kulunvalvonnan avulla mahdollistetaan pääsy Pienvarastokeskukseen, varmistetaan tavaroiden turvallinen säilytys sekä toisaalta tarkastetaan palvelun käyttöä.

— Otimme IDcontrolin kulunvalvonnan käyttöön ensin yhdessä toimipisteessä. Siitä olemme laajentaneet palvelun käyttöä muihinkin toimipisteisiin. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä, eikä meillä ole missään vaiheessa ollut minkäänlaisia ongelmia, Karuluoto kertoo.

Jokainen vuokraaja saa oman henkilökohtaisen PIN-koodin keskuksen ulko-oveen. Sama koodi toimii myös käyttäjän oman pienvaraston mekaaniseen lukkoon.

— IDcontrol pitää huolen Pienvarastokeskuksen ulko-ovesta, mikä onkin meillä turvallisuuden tärkein aspekti. Henkilökohtaisten koodien avulla tiedämme aina, kuka on tullut ja milloin. Näin voimme varmistaa turvallisen säilyttämisen ja hallinnoida sekä seurata kulkua. Henkilökohtaisilla PIN-koodeilla varmistetaan asianomaisten pääsy keskukseen ja sopimusten loppuessa tai ongelmatilanteissa voimme ottaa yksittäisen koodin pois käytöstä, Karuluoto kuvaa.

Pienvarastokeskuksen ja IDcontrolin monivuotinen yhteistyö on lähtenyt jo kehitystyöstä. Pienvarastokeskuksen tarpeet ja niihin parhaiten sopivat ratkaisut kartoitettiin yhdessä.

— IDcontrolin palvelu on joustavaa, sujuvaa ja tehokasta, ja ratkaisuja saa nopeasti. Heillä ollaan aina heti valmiina auttamaan — jopa kehitystyössä. Suosittelen IDcontrolia lämpimästi, Karuluoto kertoo.