IDcontrol – tunnistautuminen ja kulunvalvonta

Kotimainen IDcontrol Oy panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja asiakaskokemukseen. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja turvallisuuteen ja tunnistautumiseen.

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita yrityksille ja julkishallinnon toimijoille, joille tunnistaminen ja kulunvalvonta on tärkeää. Teemme asiakkaittesi ja henkilökuntasi elämästä mukavampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa.

Digiovi

IDcontrolin ratkaisu kulunvalvontaan, Digiovi, on markkinoilla ainutlaatuisen monikäyttöinen teknologia hallitsemaan ja yhdistämään erilaisia tunnistautumisen ja kulunhallinnan laitteita, kuten lukitusjärjestelmiä ja erilaisia tunnisteita (mm. mobiilitunnistautuminen, biometriset tunnisteet, RFID, NFC, Bluetooth) ja järjestelmiä, kuten taloturvallisuuden ja tilanvarauksen järjestelmät.

IDcontrol – ainoa mobiilikulkemisen osaaja

Kaikki mitä teemme kulminoituu kulkemisen ja tunnistautumisen ympärille. Uskomme, että tunnistaminen on tulevaisuudessa yhä useamman yrityksen menestystekijä. Siksi tunnistamisen on oltava sujuvaa ja turvallista. Tunnistautumisen yhdistäminen erilaisiin kulunhallinnan laitteisiin, kuten henkilöportteihin ja turvasulkuihin, ja muihin järjestelmiin, on yhä suurempi osa esimerkiksi kiinteistöjen sujuvaa ja tehokasta käyttöä tulevaisuudessa. Uskomme uuteen teknologiaan ja olemme markkinoiden ainut mobiilikulkemisen ratkaisuja toteuttava yritys. Digiovi-teknologiamme kautta voimme yhdistää mobiilitunnistautumisen lähes kaikkiin kulkujärjestelmiin.

IDcontrolin arvot

Yhteistyötä

Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja tuemme asiakkaan toimintaa nopeasti kehittyvässä tunnistamisen maailmassa.
Meille on tärkeää pitää huolta asiakkaista, henkilöstöstämme ja yhteistyökumppaneistamme. Kaikissa suhteissa tavoittelemme pitkäaikaisuutta ja kaikkia hyödyntävää yhteistyötä.

R

Laatu

Meille laatu ei ole pelkkiä sertifikaatteja, vaan palveluiden ja tuotteiden kokonaisvaltaista hallintaa ja jatkuvaa oman toiminnan ja tuotteiden kehittämistä.

Turvallisuus

Turvallisuus tarkoittaa meille koko prosessin kattavaa turvallisuutta. Otamme huomioon turvallisuuden kaikessa toiminnassamme niin palveluiden kuin tuotteiden osalta.