Nousu Business Wellness Center -yritysliikuntakeskus luottaa IDcontroliin kulunvalvonnassa

19 syyskuun, 2019

Suomen ensimmäinen yritysliikuntakeskus Nousu Business Wellness Center avasi ovensa vuoden 2019 alussa. Aiemmin yritysten omissa toimitiloissa toimineelle Nousu Wellnessille oman liikuntakeskuksen avaamiseen liittyi haaste luoda yhtenäinen järjestelmä, jossa asiakas pääsee yhdellä tunnuksella varaamaan ajan ja käyttämään keskuksen eri palveluita ainutlaatuisen hyvän asiakaskokemuksen toimittamiseksi.

 Nousu Business Wellness Centerin uudesta yritysliikuntakeskuksesta Espoon Keilaniemestä löytyvät kuntosali, ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, kuntotestaus- ja hierontapalveluja sekä spa-osasto rentoutumiseen. Monipuoliset tilat ja palvelut haluttiin yhdistää yhteen järjestelmään ja applikaatioon, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää useita tunnuksia.

–Halusimme rakentaa ainutlaatuisen hyvän asiakaskokemuksen, eikä markkinoilta löytynyt valmista ratkaisua. Siksi pyysimme S&P Digitalia auttamaan toiminnanohjauksen rakentamisessa ja yhdistämään siihen yhtenä tärkeimpänä osana kulunvalvonnan ja tunnistautumisen, kertoo Nousu Wellnessin liiketoimintajohtaja Tiina Hakkarainen.

S&P Digital valitsi IDcontrolin toimittamaan kulunvalvonnan kokonaisuuden, jossa oli mukana Digiovi, kulkuportit sekä kulkutunnisteet.

–Vertailimme muutamia toimittajia ja totesimme IDcontrolin olevan paras vaihtoehto. Tarvitsimme kokeneen kumppanin, joka osaa kertoa meille parhaat ratkaisut kulunvalvontaan saliympäristössä, sanoo S&P Digitalin palvelujohtaja Petri Kämäräinen.

Ketterä yhteistyö auttoi luomaan uudenlaisen palvelun liikuntakeskuksen kulunvalvontaan

Yritysliikuntakeskuksen aloittaessa kaiken piti olla valmiina ja toimia. Projektin aikataulussa joustava ja ketterä tiimi oli avainasemassa.

–Yhteistyö IDcontrolin kanssa sujui erittäin hyvin ja he olivat aina valmiina vastaamaan kysymyksiimme. Tällaisessa projektissa, jossa tuotetaan aivan uudenlaista ratkaisua markkinoille, ei riitä, että hoidetaan asiat vain hyvin. IDcontrol venyi ylittämään odotuksemme, Kämäräinen sanoo.

–Olimme heti kiinnostuneita projektista, jossa monipuolista kokemustamme kulunhallinnasta ja sen järjestelmistä hyödynnetään uudenlaisen palvelun rakentamisessa. Digiovi-alustamme sopii erinomaisesti integroitavaksi monipuolisiin oheisjärjestelmiin. Toimitimme myös saliympäristöön sopivat tyylikkäät portit, joista salille kuljetaan, sekä valikoiman tunnisteita Nousun asiakkaiden käyttöön, kertoo Markku Raitanen IDcontrolilta.

–Asiakkaamme voivat valita tunnisteeksi mieltymyksensä mukaan esimerkiksi rannekkeen tai avaimenperän. Olimme positiivisesti yllättyneitä myös näiden laadusta ja siitä iso kiitos IDcontrolille, Hakkarainen sanoo.

Nousu Business Wellness Centerin edistyksellisen tietojärjestelmän myötä myös perinteinen työpaikkaliikunta voidaan toteuttaa monin eri tavoin ja jokaisen työntekijän oman kuntotason mukaisesti. Henkilöstön hyvinvoinnin kehittymistä voidaan myös seurata ja ennustaa ja siten todentaa tehdyn investoinnin vaikuttavuus. Kulunvalvonnan rooli on tässä keskeisen tärkeä, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy yksilön tarvitsemiin palveluihin ja toisaalta seurataan palveluiden käyttöä.

–IDcontrolin vahva liikunta-alan liiketoiminta- ja teknologiaosaaminen oli suuri etu projektissa. IDcontrolin kanssa oli myös helppo työskennellä. Asiantuntijat menivät heti asiaan ja käärivät hihat, Kämäräinen sanoo.

–Meillä oli aivan ihanat yhteistyökumppanit tässä projektissa. Heidän avullaan olemme rakentaneet alan asiakasystävällisimmän prosessin. Olemme täällä Nousulla todella onnellisia tästä ja voimme varauksetta suositella sekä IDcontrolia että S&P Digitalia, Hakkarainen kertoo.