Suomen johtava kouluttaja WinNova luottaa IDcontroliin

27 elokuun, 2021
Asiakas: WinNova

IDcontrolin tuotteet ja näkemys alan kehityksestä ammatillisen koulutuksen tukena

WinNova on rakentanut Suomessa ainutlaatuisen turvallisuusalan oppimisympäristön. Tärkeänä osana oppimisympäristöä ovat IDcontrolin toimittamat turvaportit, lukijat ja niiden hallintalaitteisto Digiovi-ohjelmistoineen, joiden käyttöön lähes kaikki alan opiskelijat koulutetaan. Laajeneva yhteistyö perustuu luottamukseen ja IDcontrolin asiantuntemukseen turva-alan uusimmista teknologioista Suomessa ja kansainvälisesti.

WinNova (Länsirannikon koulutus Oy) on kotimainen Satakunnan ja Vakka-Suomen alueella toimiva koulutusyhtiö. 6000 opiskelijallaan se on maan suurimpia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä sekä turvallisuusalan johtava kouluttaja Suomessa.

–Turvallisuusalan merkitys kasvaa tulevaisuudessa, ja tämä lisää laadukkaan koulutuksen tarvetta alalle. Siksi olemme panostaneet Suomessa ainutlaatuisen kattavan oppimisympäristön rakentamiseen, kertoo koulutuspäällikkö Petri Riento.

WinNovan ja IDcontrolin yhteistyö alkoi opetusvälineiden hankinnan kilpailutuksesta.

–Valitsimme IDcontrolin kilpailutuksen kautta ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, Riento kertoo.

Näkemys alan kansainvälisestä kehityksestä valttina

Turvallisuusala elää nopean kehityksen vaihetta, jossa uudet teknologiat ja toimintatavat muuttavat ammattilaisten arkea. WinNova haluaakin tarjota opiskelijoilleen laajan kirjon teknologioita, jotta pohja ammattitaidon ylläpidolle on mahdollisimman laaja myös tulevaisuudessa.

–Oppimisympäristömme kehittäminen vaatii kumppanilta kokemuksen lisäksi myös näkemystä alan kehityksestä. Kansainvälinen kehitys on nopeaa, ja haluamme tarjota opiskelijoillemme alan parhaimmat teknologiat käyttöön, koska ammattitaito opitaan myös tulevaisuutta varten. IDcontrol on auttanut meitä myös kehittämään koulutuksen sisältöä ja osaltaan myös auttamaan opettajiamme omaksumaan uusinta tietoa alan laitteista, Riento sanoo.

–Yhteistyömme on tiivistä ja on ilo nähdä se sitoutuminen ja aito halu kehittää parasta mahdollista oppimisympäristöä opiskelijoille, joka WinNovalla ja sen henkilöstöllä on, sanoo IDcontrolin toimitusjohtaja Markku Raitanen.

WinNovan ja IDcontrolin yhteistyö alkoi turvaporttien ja henkilöannostelijoiden sekä niitä ohjaavan Digiovi-sovelluksen toimituksesta opetuskäyttöön ja käsittää myös porttien ohjauksen sekä lukituksen lukija- ja tunnistautumisjärjestelmät. Kehitteillä on myös simulaatiojärjestelmiä henkilötunnisteiden lukijoista.

IDcontrolin portti WinNovan turvallisuusalan oppimisympäristössä.