SIIRRY YLÖS Tapahtumakalenteri
Uutiset Pyydä tarjous Ladattavat tiedostot Soita: 020 734 3210/Ota yhteyttä »

Tupla tunnisteet


Kaksin aina kaunihimpi


Niistä ajoista kun RFID –tunnisteita käytettiin lähinnä lehmien ruokinnan valvontaan, on edistyksessä päästy pitkälle. Käyttötarkoituksia on lukuisia ja nyt kehitys on edennyt jopa tuplatunnisteisiin.


RFID tunnisteet ovat usein valittu lukuetäisyyden tai sirun erityisominaisuuuksien mukaan käyttötarkoituksesta riippuen. Nyt ei enää tarvitse miettiä tarvitsenko pitkää lukuetäisyyttä vai olisiko tärkeämpää pystyä lukemaan tunnistetta kännykällä.


Molemmat edut ja maailmat saa hyödynnettäväksi kun ottaa käyttöön tuplatunnisteet. Näissä tunnisteissa on kaksi eri sirua ja antennia, joista toinen UHF taajuudelle ja toinen HF ja NFC taajuudella. Molemmissa siruissa on sama UID, jolloin tunnisteelta voidaan lukea UID tietoa eri laitteilla eri järjestelmiin. Näin päästään hyödyntämään esimerkiksi UHF tunnisteen etuja logistiikkaketjussa ja toisaalta saadaan NFC rajapinta hyödynnettyä siellä missä sitä tarvitaan, joko loppuasiakkaan tai kuluttajan päässä.


Yhdistelmätunnisteita on vakiona jo muutamia malleja, joissa on UHF + NFC sirut. Työstämme myös parhaillaan asiakaskohtaisia tunnisteita, joissa asiakkaalla on mahdollisuus valita mitä siruja tunnisteelle halutaan, esim. Monza + iCode.


Pirauta tai laita meiliä, tulemme mielellämme kertomaan lisää.