Turvatiistai-webinaarisarja on nyt käynnissä!

10 toukokuun, 2021

Tämän kevään aikana IDcontrol ja Turvakolmio varmistavat, että ymmärrys ja tiedot liittyen käytössä oleviin tunnistusratkaisuihin ovat ajan tasalla. Neliosaisen Turvatiistai-webinaarisarjan aikana käydään asiantuntijoiden johdolla läpi turvallisten tunnisteiden edut ja välttämättömyys.

Osa 1: Kuinka siirtyä kaikkein turvallisimpaan SeoS-tunnisteeseen 27.4. klo 10.00–10.30
-Webinaarissa perehdytään Marko Kreussin (HID Global) johdolla Prox- ja Mifare Classic -tunnisteiden heikkouksiin sekä turvallisempaan SeoS-tunnisteeseen siirtymiseen. Lataa HID Globalin Marko Kreussin esitys tästä.

Osa 2: Turvallisten lukijoiden käyttäminen ja edut 11.5. klo 10.00–10.30
-Webinaarin aikana Marko Kreus HID Globalilta kertoo Signo-lukijoiden käyttämisestä ja näiden lukijoiden eduista yhdessä SeoS-tunnisteiden kanssa. Lataa HID Globalin Marko Kreussin esitys tästä.

Osa 3: Mobiilikulkeminen nyt ja tulevaisuudessa 25.5. klo 10.00–10.30
-Marko Kreus HID Globalilta avaa sarjan kolmannessa osassa sitä, mitä mobiilikulkeminen tarkoittaa nyt ja tulevaisuudessa. Turvatiistain hengessä tarkastellaan myös mobiilikulkemisen vaikutuksia turvallisuuteen. Lataa HID Globalin Marko Kreussin esitys tästä.

Osa4: Turvallinen siirtyminen pilvipalveluihin 8.6. klo 10.00–10.30
-Webinaarisarjamme viimeisessä osassa keskitytään siihen, mitä pilvipalveluihin siirtyminen tarkoittaa turvallisuuden kannalta, ja mikä merkitys käyttöjärjestelmien päivityksellä todellisuudessa on. Lataa IDcontrolin Markku Raitasen esitys tästä.