Katsaus vuoteen 2021

12 tammikuun, 2022

Hyvää alkanutta vuotta!

Toinen koronan kurittama vuosi meni IDcontrolilla kaupallisesti paremmin kuin vuosi 2020. Myyntimme tuplaantui, ja näköpiirissä on samanlaisen kasvun jatkuminen vuoden 2022 aikana. Kysyntä on kasvanut ja kasvaa edelleen läpi kaikkien tuoteryhmien. Erityisesti Digiovi-järjestelmän vienti on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun vuonna 2021, ja vuoden 2022 aikana avaamme Digiovi-tuotteille uusia yhteistyökumppanuuksia ja markkina-alueita.

Pitkään jatkuneen tuotekehityksen tuloksena julkaisimme viime vuonna Digioven uuden Dashboard-käyttöjärjestelmän sekä uudistimme pilvipalvelimien toteutusta. Uusi versio päätelaitteesta tuli tuotantoon vuoden lopulla, ja kuluvan vuoden aikana tavoitteemme on kasvattaa OSDP-version tuotantoa komponenttipulan sallimissa rajoissa.

Vuosi 2022 tulee olemaan vahvan kasvun aikaa, ja olemme valmistautuneet siihen kehittämällä prosesseja ja rekrytoimalla uusia pelaajia tiimiin. Alku näyttää lupaavalta: tammikuun alun aikana olemme saaneet jo tilauksia enemmän kuin koko vuonna 2020. Seuraa some-kanaviamme niin kuulet lähiviikkoina meistä lisää…