Digiovella sujuva integrointi Cubemanageriin

29 toukokuun, 2020

IDcontrol on jo pidempään tehnyt yhteistyötä Cube Manager Oy:n kanssa. Cubemanager on toiminnanohjausjärjestelmä kuntoklubeille monipuolisilla ominaisuuksilla. Sen integroiminen onnistuu saumattomasti Digiovi kulunvalvontaratkaisulla. Ominaisuuksiltaan Digiovi kulunhallinta kattaa kaikki yleisimmät kulunvalvonnan tarpeet, lisäksi järjestelmä tarjoaa paljon uusia ja joustavia ominaisuuksia, joita voidaan hyödyntää tilojen kulunhallinnassa. Digiovi -päätelaitteet tukevat RFID-, magneettiraita-, viivakoodi-, mobiilitunniste- ja biometrisiä lukijoita, joten kulunvalvonnassa voidaan käyttää mitä erilaisempien tunnisteita. Avoin integroitavuus ohjelmistojen ja päätelaitteiden tasolla mahdollistaa Digiovi kulunvalvonnan hyvin laajamittaisen ja joustavan käytön.

K&M Kuntokeskuksessa otettiin Cubemanager käyttöön kesällä 2019. Yrityksellä oli syksyyn 2019 asti käytössään toinen kulunvalvonnan ratkaisu, joka ei kuitenkaan saumattomasti liittynyt Cubeen ja aiheutti arjen toiminnassa jatkuvia keskeytyksiä.

— Meillä oli päivittäin lukuisia ongelmatapauksia ovenavauksessa edellisellä järjestelmällä. Myöskään korjaustoimeenpiteet eivät asiaa auttaneet. Oli tuskallista yrittäjänä saada keskellä yötä puheluita asiakkaalta siksi, ettei ovi toimi, kertoo Samuli Koutajoki, Kuntokeskus K&M:sta.

Koutajoki oli yhteydessä Cubeen asiakaspalveluun, josta suositeltiin Idcontrolin ratkaisua integroitavaksi. Sen johdosta Kuntokeskus K&M vaihtoi kulunvalvontaratkaisuaan Digioveen.

— Siitä lähtien kun IDcontrolin kulunvalvontajärjestelmä ja lukijat tulivat meille ei ole kertaakaan tullut yhtäkään ongelmaa. IDcontrolin ovenavausjärjestelmällä poistuivat kaikki aikaisemmat ongelmat ja nyt työpanoksen voi keskittää laadukkaaseen asiakaspalveluun ongelmien korjaamisen sijaan, Koutajoki kehuu.

Kuntokeskus K&M hyödyntää arjessa mm. Cubemanagerin laskutusta ja raportointia. Cubemanagerin automaatiot vapauttavat yrityksessä aikaa muuhun toimintaan ja kulunvalvonnan haluttiin noudattavan samaa linjaa.

— Olemme yksityinen kuntosali, ja hyvin palveluvoittoisia. Cubemanager vastaa meidän tarpeeseen monella saralla, siksi meille on todella tärkeää, että kulunvalvonnan integrointi onnistuu siihen myös. Asiakkaatkin ovat huomanneet, että olemme siirtyneet nykyaikaan ja palaute on ollut hyvää. Itse voin keskittyä tekemään omaa työtäni, eikä minun tarvitse enää stressata kulunvalvonnasta. Cubemangerin ja Digioven integrointi toimii moitteetta, Koutajoki kertoo.