Odotettavissa mielenkiintoinen vuosi 2019

02 tammikuun, 2019

Rantautuminen Etelä-Afrikan markkinoille jatkuu nyt aktiivisena. Vuoden 2018 aikana saimme Digiovi-patentin Etelä-Afrikassa sekä uusi Digiovi-palvelin pystytettiin Johannesburgiin. Tämän vuoden maaliskuun 1. päivä aukeaa oma jakeluyhtiömme Kapkaupungissa, jossa on mukana paikallisia alan ammattilaisia. Tämä yritys tulee edustamaan lukuisia eri tuotteita, joita jo myymme myös Suomessa. Paikallinen kumppanimme Complete Security keskittyy Digiovi-kulunvalvonnan myyntiin ja palveluiden tuottamiseen, niin Etelä-Afrikassa kuin Itä- ja Länsi-Afrikan markkinoilla. 

Helmikuussa aloitamme Suomessa Lowe & Fletcher -lukkojen myynnin. Uudet edustukseen tulevat lukot täydentävät sopivasti tuotevalikoimaamme, niin liikuntapuolella kuin toimistoissa. Henkilöporttipuolelle on myös tulossa muutamia mielenkiintoisia uutuuksia, joista kerromme tarkemmin lisää kevään aikana. Kalajoelle avasimme IDcontrol-toimiston 01.02.2019.

Bluetooth-tuotteiden kysyntä ja valikoima laajenee. Mobiilitunnisteisiin on tulossa hieman lisäkehitystä – samalla laajennamme ko. valikoimatarjontaamme. Vuoden 2018 aikana mobiilitunnisteiden käyttö lukijoissa kasvoi räjähdysmäisesti, jo lähes 70% lukijoista toimitettiin BLE-ominaisuudella. Tämän myötä tuomme niin Nedap- kuin Digiovi-ratkaisuihin uusia BLE- ja Mobiili ID -ratkaisuja.

Kasvatimme vuoden 2018 aikana liikevaihtomme tasolle, missä se oli ennen kuin luovuimme korttiliiketoiminnastamme. Kasvusta saamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa eteenpäin vuotta 2019.

Markku Raitanen
Toimitusjohtaja, IDcontrol Oy