Kiitos vuodesta 2019!

10 tammikuun, 2020

Vuosi 2019 on IDcontrolilla ollut hieno. On ollut ilo työskennellä osaavien työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Yhdessä olemme päässeet tekemään, kehittämään ja luomaan uuden tason teknologiaa.

IDcontrol panostaa jatkuvasti teknologian ja palveluiden kehittämiseen. Vuosi 2019 on tuonut mukanaan uusina tuotteina muun muassa laadukkaat Lowe & Fletcher -kaappilukot, Alluser-tuotteet sekä räätälöitävät kaappijärjestelmät. IDcontrol on laajalinjaisesti jatkanut olemassa olevien ratkaisujen kehittämistä ja edennyt isoin harppauksin. Tuotekehityksessä oleva ID controller 2.0 -päätelaite on nyt prototyyppivaiheessa ja näyttää erittäin hyvältä. Uudistunut Digiovi-järjestelmä on entistä helppokäyttöisempi ja sisältää toiminnot muun muuassa paikantamisen ratkaisuihin. Olemme myös laajentaneet palveluamme kattamaan Bluetooth-paikannusprojektit. Vuonna 2019 olemme tuoneet markkinoille uusia ratkaisuja, jotka luovat entistä enemmän turvallisuutta ja varmuutta.

Olemme myös tehneet uusia aluevaltauksia. IDcontrolin edustus on laajentunut Valenciaan Espanjaan, ja rantautuminen Etelä-Afrikan markkinoille on jatkunut aktiivisena. IDcontrolin laajentuminen tuo uusia mahdollisuuksia niin palveluihin kuin kontakteihinkin. Odotamme aluevaltauksista näkyviä tuloksia kuluvan vuoden aikana.

Vuoteen 2020 on luotu kantava pohja ja vuosi alkaakin meillä vauhdilla. Tulemme panostamaan edelleen teknologiaan ja kansainvälistymiseen sekä uusien markkinoiden ja tuotteiden mahdollistamiin palveluihin. IDcontrol on vahvasti uuden ajan teknologiatalo, jossa korkealaatuinen palvelu on ytimenä. Kiitän kaikkia mukana olevia, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.

Tältä pohjalta on hyvä jatkaa eteenpäin vuotta 2020,
Markku Raitanen
Toimitusjohtaja, IDcontrol Oy