Yritys

Yritys

IDcontrol - paras tunnistaa

IDcontrol on kotimainen yritys, joka panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja asiakaskokemukseen ja tarjoaa asiakaskohtaisia ratkaisuja turvallisuuteen ja tunnistautumiseen.

IDcontrol tarjoaa ratkaisut kulunvalvontaan, tunnistautumiseen, kulkuportteihin ja lukijoihin.

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita yrityksille ja julkishallinnon toimijoille, joille tunnistaminen on avain menestykseen. Teemme asiakkaittesi ja henkilökuntasi elämästä mukavampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa.

IDcontrol – paras tunnistaa

Kaikki mitä teemme kulminoituu tunnistautumisen ympärille:

Uskomme, että tunnistaminen on tulevaisuudessa yhä useamman yrityksen menestystekijä. Siksi tunnistamisen on oltava sujuvaa ja turvallista. Saat meiltä RFID -tunnisteet ja -lukijat sekä DigiOvi kulunhallintajärjestelmän ja henkilöportit. Olemme markkinoiden ainut kännykkäkulkemisen ratkaisuja toteuttava yritys.

Arvot
Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja tuemme asiakkaan toimintaa nopeasti kehittyvässä tunnistamisen maailmassa.

Meille on tärkeää pitää huolta asiakkaista, henkilöstöstämme ja yhteistyökumppaneistamme. Kaikissa suhteissa tavoittelemme pitkäaikaisuutta ja kaikkia hyödyntävää yhteistyötä.

Laatu
Meille laatu ei ole pelkkiä sertifikaatteja, vaan palveluiden ja tuotteiden kokonaisvaltaista hallintaa ja jatkuvaa oman toiminnan ja tuotteiden kehittämistä.

Turvallisuus
Turvallisuus tarkoittaa meille koko prosessin kattavaa turvallisuutta. Otamme huomioon turvallisuuden kaikissa prosesseissamme niin palveluiden kuin tuotteiden osalta.

Nopea vastaus, soita:

020 734 3210