SIIRRY YLÖS Tapahtumakalenteri
Uutiset Pyydä tarjous Ladattavat tiedostot Soita: 020 734 3210/Ota yhteyttä »

Digiovi-tuotteesta rekisteröity EU-tavaramerkki


Digiovi-tuotteesta rekisteröity EU-tavaramerkki

 

IDcontrol Oy on rekisteröinyt EU-tasolla kehittämänsä Digiovi-tuotteen. Digiovi kulunhallinta on nykyaikainen ajasta ja paikasta riippumaton järjestelmä. Kulunhallinta onnistuu erittäin helposti, sillä järjestelmää voi käyttää tietokoneelta sekä erilaisilla mobiililaitteilla ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia asiakasympäristöihin.

 

Digiovi kulunhallinta on kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa kulunhallinta toteutetaan palveluna. Palveluun kuuluu IDcontrolin kehittämät päätelaitteet, kulunhallintaohjelmisto ja niiden 24/7 käyttö. Palvelin on IDcontrolin palvelinsalissa ja asiakkaan päätelaitteet ovat siihen internetin yli yhteydessä. Päätelaitteet eivät tarvitse jatkuvaa palvelinyhteyttä, vaan pystyvät toimimaan pitkään myös offline-tilassa. Keskitetty palvelinratkaisu mahdollistaa nopeat ja huomaamattomat päivitykset kulunvalvontaan, näin käytettävissäsi on aina uusin versio Digiovi-ratkaisusta.

 

Kulkutunniste voi olla RFID-kulkukortti, RFID-avaimenperä, RFID-ranneke tai mikä tahansa RFID-tunniste sekä NFC-toiminteella varustettu älypuhelin. Digiovi-käyttöjärjestelmä mahdollistaa useamman kohteen yhtäaikaisen valvonnan ja hallinnan yhdeltä päätelaitteelta, milloin mistä vain. Kokonaisuus sisältää kattavat raportit, jotka voidaan viedä niin PDF:ään kuin Exceliin.

 

- Tämä on tärkeä ja hieno askel meidän kansainvälistymisemme osalta. Toimimme monikansallisesti ja meille on tärkeää, että kehittämämme Digiovi-tuote on nyt saanut virallisen tavaramerkkirekisteröinnin EU-tasolla, toteaa IDcontrollin toimitusjohtaja Markku Raitanen.