SIIRRY YLÖS Tapahtumakalenteri
Uutiset Pyydä tarjous Ladattavat tiedostot Soita: 020 734 3210/Ota yhteyttä »

Kulunvalvontaratkaisut


Digiovi kulunvalvontaratkaisut


Meidän kulunvalvontaratkaisu, Digiovi skaalautuu helposti yhdestä ovesta alkaen ja on erittäin nopea asentaa ja helppo käyttää. Digiovi on myös helposti integroitavissa muihin järjestelmiin. Digiovi kulunvalvontaratkaisu on SaaS -pohjainen, joten voit käyttää sitä missä ja milloin vain.

Nedap AEOS kulunvalvonta


Nedap AEOS kulunvalvontaratkaisu on hollantilainen erittäin kattava ja erilaisiin tarpeisiin sopeutuva IP pohjainen kulunhallinta. Nedap AEOS kulunvalvontaratkaisu sopii niin suurille kuin pienillekin yrityksille, kun tarvitaan kokonaisvaltaista turvallisuusratkaisua.

Kulunvalvontalukijat


Kulunvalvontatuotteiden valikoimastamme löytyy HID globalin, Nexuksen ja Idescon lukijoita kaikille taajuuksille 125 kHz, 13,56Mhz ja UHF. Lukijoita saa myös PIN koodi näppäimistöllä. Käytämme edustamiemme valmistajien tuotteita omissa asennuksissamme, joten saat meiltä osaavan tuen tuotteille.

Ratkaisujemme kautta kulunvalvontaratkaisut onnistuvat helposti ja asiantuntevasti. Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellenne sopivat kulunvalvontaratkaisut kuntoon!
Cidron kulunvalvontalukijat (272x180)
Cidron RFID -lukijat
DigiOvi kulunvalvonta (272x180)
Digiovi kulunvalvonta nykyaikaiseen kulunvalvontaan.
HID Kulunvalvonnanlukijat (272x180)
Kulunhallinta tehokkaaksi eri ratkaisuilla.
Nedap kulunvalvonta (272x180)
Nedap AEOS kulunvalvonta – kustannustehokas kaiken kattava ratkaisu