SIIRRY YLÖS Tapahtumakalenteri
Uutiset Pyydä tarjous Ladattavat tiedostot Soita: 020 734 3210/Ota yhteyttä »

Cidron kulunvalvontalukijat
Ominaisuudet / Aineistot
Cidron kulunvalvontalukijat Pyydä tarjous »
Kaikki Cidron-lukijat ovat innovatiivisia ja helposti mukautettavia. Cidron RFID lukijoissa yhdistyy viimeisin RFID teknologia ja moderni sekä ajaton suunnittelu. Ne on helppo integroida lähes mihin tahansa kulunvalvontajärjestelmään ja niillä voidaan lukee kaikkia standardeja tunnistetyyppejä, kuten: MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire ja EM kortteja. Cidron- lukijat tukevat NFC (Near Field Communication) kommunikointia. Mikäli haluat käyttää uutta teknologiaa, sinun ei tarvitse muuta kuin näyttää konffikortti lukijalle – lukijan päivittäminen ei enää vaadi sen uudelleen asentamista. Voit valita lukijan kahdesta eri kokomallista, PIN-koodi näppäimistöllä tai ilman. Cidron RFID lukijat on tehty sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Cidron Standard
Cidron Standard lukija toimii 13.56MHZ taajuudella ja lukee MIFARE Classic, MIFARE Plus sector, tai MIFARE DESFIRE sovelluksia, jotka mahdollistaa AES128-salatun kommunikoinnin tunnisteen ja lukijan välille.
Cidron Standard on monipuolinen ja helposti konfiguroitavissa lukemaan kahta erilaista tunnisteformaattia ja pystyy käsittelemään sekä 7-tavuista että 4-tavuista sirun sarjanumeroa (MIFARE CSN) samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit lukea sirutyyppejä ja antaa mahdollisuuden päivittää vähemmän turvallisen MIFARE Classic -sektorin turvallisempaan MIFARE DESFire -sovelluksen käsittelyyn. Cidron Standard on saatavana mustana tai valkoisena.

Cidron Standard PIN
Cidron Standard PIN lukija toimii 13.56MHZ taajuudella ja lukee MIFARE Classic, MIFARE Plus sector, tai MIFARE DESFIRE sovelluksia, jotka mahdollistaa AES128-salatun kommunikoinnin tunnisteen ja lukijan välille.
Cidron Standard PIN on monipuolinen ja helposti konfiguroitavissa lukemaan kahta erilaista tunnisteformaattia ja pystyy käsittelemään sekä 7-tavuista että 4-tavuista sirun sarjanumeroa (MIFARE CSN) samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit lukea sirutyyppejä ja antaa mahdollisuuden päivittää vähemmän turvallisen MIFARE Classic -sektorin turvallisempaan MIFARE DESFire -sovelluksen käsittelyyn. Cidron Standard PIN on saatavana mustana tai valkoisena

Cidron Slimline
Cidron Slimline lukija toimii 13.56MHZ taajuudella ja lukee MIFARE Classic, MIFARE Plus sector, tai MIFARE DESFIRE sovelluksia, jotka mahdollistaa AES128-salatun kommunikoinnin tunnisteen ja lukijan välille.
Cidron Slimline on monipuolinen ja helposti konfiguroitavissa lukemaan kahta erilaista tunnisteformaattia ja pystyy käsittelemään sekä 7-tavuista että 4-tavuista sirun sarjanumeroa (MIFARE CSN ) samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit lukea sirutyyppejä ja antaa mahdollisuuden päivittää vähemmän turvallisen MIFARE Classic -sektorin turvallisempaan MIFARE DESFire -sovelluksen käsittelyyn. Cidron Slimline on saatavana mustana tai valkoisena

Cidron Slimline PIN
Cidron Slimline PIN lukija toimii 13.56MHZ taajuudella ja lukee MIFARE Classic, MIFARE Plus sector, tai MIFARE DESFIRE sovelluksia, jotka mahdollistaa AES128-salatun kommunikoinnin tunnisteen ja lukijan välille.
Cidron Slimline PIN on monipuolinen ja helposti konfiguroitavissa lukemaan kahta erilaista tunnisteformaattia ja pystyy käsittelemään sekä 7-tavuista että 4-tavuista sirun sarjanumeroa (MIFARE CSN ) samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit lukea sirutyyppejä ja antaa mahdollisuuden päivittää vähemmän turvallisen MIFARE Classic -sektorin turvallisempaan MIFARE DESFire -sovelluksen käsittelyyn. Cidron Slimline PIN on saatavana mustana tai valkoisena

Cidron kulunvalvontalukijatDigiOvi kulunvalvontaHID KulunvalvonnanlukijatNedap kulunvalvonta