Omnikey 5023 CL

Omnikey 5023CL korvaan edellisen mallin 5022, jonka toimitukset ovat jo loppuneet. Tämä kontaktiton lukija edustaa HID Globalin uusinta uutta Omnikey tuoteperheessä. Laite sopii hyvin niin tietokoneelle kuin verkkoon kirjautumiseen, digitaaliseen allekirjoittamiseen ja kontaktittomien PKI-korttien luentaan.

Omnikey 5022CL muotoilu ja värimaailma poikkeaa aiemmista malleista ja tuokin tuoteperheeseen näyttävän laitteen, johon on saatavilla lisälaitteita kuten korttipidikkeen ja kiinnityksen pöydän alle pöytäkäytön lisäksi. Lukijan pieni koko tekee sen sijoittamisen työpöydälle vaivattomaksi. Vakiotoimitusvärinä on sininen tai antrasiitti, mutta muitakin värejä on saatavilla kysyttäessä. Lukija toimii Windows, Mac ja Linux -käyttöjärjestelmissä.

Osastot: , Avainsana tuotteelle Product ID: 1258

Kuvaus

Omnikey 5023CL korvaan edellisen mallit 5022, jonka toimitukset ovat jo loppuneet. Tämä kontaktiton lukija edustaa HID Globalin uusinta uutta Omnikey tuoteperheessä. Laite sopii hyvin niin tietokoneelle kuin verkkoon kirjautumiseen, digitaaliseen allekirjoittamiseen ja kontaktittomien PKI-korttien luentaan.

Omnikey 5023CL muotoilu ja värimaailma poikkeaa aiemmista malleista ja tuokin tuoteperheeseen näyttävän laitteen, johon on saatavilla lisälaitteita kuten korttipidikkeen ja kiinnityksen pöydän alle pöytäkäytön lisäksi. Lukijan pieni koko tekee sen sijoittamisen työpöydälle vaivattomaksi. Vakiotoimitusvärinä on sininen tai antrasiitti, mutta muitakin värejä on saatavilla kysyttäessä. Lukija toimii Windows, Mac ja Linux -käyttöjärjestelmissä.

Materiaalit

activid-omnikey-5023-usb-reader-ds-en

5321-903_b.4_omnikey_contactless_developer_guide_en

Osta verkkokaupasta

  https://shop.idcontrol.fi/

Maksu kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla tai luottokortilla.