IDworkingmobile

IDworkingmobile on järjestelmä, jonka teknologia vie coworkingtoiminnan uudelle tasolle. Tilojen varaus ja niihin kulkeminen tapahtuu täysin mobiilisti, eli älypuhelimen avulla. IDworkingmobile on erittäin tietoturvallinen ratkaisu ja järjestelmään kuuluvan turvatulostamisen avulla varmistetaan tietoturva myös tulostaessa. Teknologian myötä kulkeminen tiloihin sujuvoituu, sillä avaimia ei tarvitse jonottaa tai noutaa mistään. Näin aikaa säästyy oikeaan tekemiseen.

Osasto: Product ID: 1349

Kuvaus

Varausjärjestelmä

Toimiva varausjärjestelmä on olennainen osa sujuvaa coworking-tilojen hallintaa. Palvelu tehostaa tilojen käyttöastetta, sillä automaattisesti päivittyvä varausjärjestelmä takaa, että tiedot varatuista ja vapaista tiloista ovat aina ajan tasalla. IDworkingmobile-tiloissa asiakkaat voivat varata tilat itse omalla tietokoneellaan varauskalenterin avulla. Varaustiedot ja pääsylinkit päivittyvät automaattisesti ovelle, minkä ansiosta työntekijöitä vapautuu muihin tehtäviin, kuten tilojen ylläpitoon ja myyntiin. Tilan varauksen jälkeen asiakas saa vahvistusviestin sekä ohjeet sähköpostiinsa. Joustavan IDworkingmobile-alustan ansiosta kulkeminen tiloihin voi tapahtua esimerkiksi PIN-koodilla, älypuhelimen mobiilitunnisteella tai RFID-tunnisteella.

Ovijärjestelmä

IDworkingmobile-järjestelmä hyödyntää kulkemisessa IDcontrolin lanseeraamaa Digiovea. Digiovi on moderni kulunvalvonnan ratkaisu, jonka toiminnot ovat täysin pilvipohjaisia. SaaS-ohjelmiston avulla ovien ympäristöä ja käyttöoikeuksia voidaan hallita reaaliaikaisesti.
• Päivittäisessä käytössä päätelaitteet ovat aina ajan tasalla, kun päätelaite on yhteydessä internettiin.
• Digiovessa ei ole lisenssejä, jotka rajoittaisivat pääkäyttäjien, kohteiden, ovien, tunnisteiden tai kulkutasojen määrää.
• Digiovi-päätelaitteet ovat kytkettävissä nopeasti ja helposti internetin kautta. Tämä mahdollistaa erittäin nopean ja vaivattoman asennuksen.
• Kun tunnisteiden kulkutasoihin ja aikatauluihin tehdään muutoksia, ne päivittyvät saman tien oviympäristöön. Jos päätelaite ei ole yhteydessä internettiin, toimii se itsenäisesti, ja tiedot päivittyvät, kun päätelaite on jälleen yhteydessä pilvipalvelimeen.

Tunnisteet

IDworkingmobile-järjestelmässä kulkeminen ja tunnistautuminen tapahtuu lähtökohtaisesti mobiilisti. Kaikki varauksesta tiloihin pääsyyn ja turvatulostamiseen onnistuvat puhelimen avulla. Puhelintunnisteet, eli MobileID-tunnisteet, ovat korkean turvallisuuden tunnisteita. Kun kulkeminen tapahtuu mobiilisti, kulkee tunniste aina mukanasi. Tarpeen vaatiessa IDworkingmobile voi kuitenkin tarjota mobiilitunnisteille vaihtoehdoksi laajan skaalan muita RFID-tunnisteita. Vaihtoehtoinen tunniste voi olla esimerkiksi fyysinen RFID-muovikortti, avaimenperä tai biometrinen tunniste.

Turvatulostaminen

Turvatulostaminen varmistaa, että materiaalit päätyvät vain sallituille henkilöille. Coworking-tiloissa tulostin sijaitsee usein yleisissä tiloissa ja on yhteisessä käytössä, jolloin tietoturvan varmistaminen on ensisijaisen tärkeää. IDworkingmobile-järjestelmässä tulostaminen onnistuu vasta tunnistautumisen jälkeen, joten materiaalien joutumisesta vääriin käsiin ei tarvitse huolehtia. Turvatulostamisen ansiosta materiaalit tulostuvat vasta, kun niiden lähettäjä on tulostimen luona ja suorittanut tunnistautumisen. Toiminta varmistaa, etteivät tulosteet joudu vääriin käsiin suurissakaan toimistotiloissa. Ominaisuus voidaan liittää myös olemassa oleviin tulostimiin.

Kaappilukot

Coworking-tiloissa liikkuu suuret määrät ihmisiä päivän aikana. Kaappilukot varmistavat, että tavarat voi ottaa huoletta mukaan työtiloihin. Kaappien varauksessa ja lukkojen avauksessa voidaan käyttää mobiili- ja RFID-tunnisteita sekä PIN-koodia. Elektroniset lukot voidaan lisätä myös jo olemassa oleviin kaapistoihin.

Portit

Coworking-tiloissa voidaan tarvittaessa hyödyntää myös portteja. Porttien avulla on mahdollista annostella ihmisten kulkua tiloihin. Eri tiloihin ja tarpeisiin löytyy erilaisia portteja. Kaikkien porttien yhteisenä ominaisuutena voidaan kuitenkin pitää kykyä annostella ihmisten kulkua. Annosteluihin liittyy myös porttien suurimmat eroavaisuudet.

 

Materiaalit

IDworkingmobile2019