ID mobiilikaappi

IDkaappijärjestelmä on joustava ja helppokäyttöinen ratkaisu kaappien ja lokerikkojen ohjaukseen. Kaappeja voidaan antaa satunnaisesti vierailijoille, nimetyille henkilölle sekä ne toimivat lähetysten luovutuksessa ja vastaanotossa. IDkaappijärjestelmään voit liittää lähestulkoon minkä tahansa RFID, viivakoodi tai biometrisen lukijan. Lisäksi järjestelmä on helposti integroitavissa muihin ohjelmiin REST API rajapinnan kautta.

Osasto: Product ID: 2102

Kuvaus

ID kaappijärjestelmä on osa IDworking mobile kokonaisuutta. Kaappijärjestelmää voidaan käyttää yrityksen nykyisissä kaapistoissa tai ratkaisu voidaan toteuttaa avaimet käteen ratkaisuna.

ID kaappijärjestelmä toimii erilaisten RFID, viivakoodi, sormenjälki ja PIN koodi lukijoiden ja tunnisteiden, sillä ratkaisun sydämenä on IDcontrol Oyn kehittämä Digiovipäätelaite. Käytännössä kaappijärjestelmä on liitettävissä osaksi mitä erilaisempia tunniste ympäristöjä.

Joustavien tunniste vaihtoehtojen lisäksi ID kaappijärjestelmä on mahdollista integroida kolmannen osapuolen ohjelmistoihin IDcontrol Oyn Digiovi rajapinnan kautta. Tämä mahdollistaa kaappien hallinnoin yrityksen omista ratkaisuista olivat ne kulunvalvonnan, verkkokaupan, ERP-, CRM tai HR-järjestelmän ratkaisuja.

Materiaalit

Kaappiopas_fi_2021_online

id_mobiilikaappi_fi_2021_online

Video