HID iCLASS SE RK40

HID iCLASS® RK40 näppäinlukija on laadukas ratkaisu.Yhdistä kontaktiton kortin esittäminen ja henkilökohtainen numerosarjatunniste (PIN) saadaksesi tuplasuojautunnistautumisen takaaman korkean turvallisuuden. Vaihtoehtoisesti voit valita käyttöön vain yhden edellä mainituista suojausmekanismeista vaikka aika tai päivä sidonnaisesti. iCLASS tuoteperhe tukee myös suosittua Seos -pohjaista mobiilitunnistautumista.

Pin koodin voi vahvistaa kulunhallinnan järjestelmällä tai paikallisesti RK40 lukijalla. Kun PIN vahvistetaan paikallisesti, PIN koodi tarvitsee olla ohjelmoituna iCLASS kortille.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle Product ID: 1861

Kuvaus

HID iCLASS SE lukijat ovat korkeimman turvallisuuden lukijoita, jotka tukevat useita eri tunnistetyyppejä. Lukijat lukevat sekä matalan taajuuden (HF), että korkean taajuuden (LF) mahdollistaen saumattoman siirtymisen vanhasta järjestelmästä uudempaan ja turvallisempaan. HID iCLASS SE lukijat tukevat kaikkien perinteisten tunnisteiden (avaimenperät, kortit, rannekkeet) lisäksi suosittua älypuhelimella toimivaa mobiiliratkaisua. HID iCLASS SE lukijoita saa eri mallisina sekä pinkoodilla tai ilman.

Materiaalit

pacs-iclass-se-reader-family-ds-en

pivclass-fips-readers-unrestricted-ds-en

pacs-iclass-se-express-r10-rdr-ds-en

hid-pacs-iclass-se-express-cc-en