HID iCLASS SE lukijat

HID iCLASS SE lukijat ovat korkeimman turvallisuuden lukijoita, jotka tukevat useita eri tunnistetyyppejä. Lukijat lukevat sekä matalan taajuuden (HF), että korkean taajuuden (LF) mahdollistaen saumattoman siirtymisen vanhasta järjestelmästä uudempaan ja turvallisempaan. HID iCLASS SE lukijat tukevat kaikkien perinteisten tunnisteiden (avaimenperät, kortit, rannekkeet) lisäksi suosittua älypuhelimella toimivaa mobiiliratkaisua. HID iCLASS SE lukijoita saa eri mallisina sekä pinkoodilla tai ilman.

Osastot: , Avainsana tuotteelle Product ID: 1267

Kuvaus

Kulunhallinta on optimoitu tehokkaammaksi iCLASS kontaktittomalla lukijalla. iCLASS kontaktittomat lukijat ovat optimoitu tekemään kulunvalvonnasta tehokkaampaa. iCLASS tukee ja mahdollistaa monia applikaatioita kuten biometrisen tunnistautumisen, käteisvapaan maksamisen ja suuren suosion saaneen mobiilitunnistautumisen. Uusi Secure Identity Object (SIO) tietoturvamalli, sekä lisämahdollisuutena kaksisuuntainen OSDP liitäntä ovat vain muutama tekijä, jotka tekevät tästä tuoteperheestä erittäin turvallisen ja edistyneen kulunhallinnnan ratkaisun.

iClass lukijat ovat käyttäjäystävällisiä, kustannusedullisia ja takaavat luotettavan tunnistautumisteknologian josta HID on maailmanlaajuisesti tunnettu.

HID R10
on erittäin muokattava ja korkean turvallisuuden lukija, joka edustaa HID Globalin helppokäyttöisyyttä iCLASS tuoteperheessä. R10 on 13.56MHZ taajuudella toimiva kontaktiton lukija kuten MIFARE® Classic, MIFARE DESFire® EV1, iCLASS®, ja iCLASS SE tunnisteille. Mahdollisuus turvalliseen kaksisuuntaiseen tiedonvälitykseen OSDP yhteydellä lukijasta päätelaitteeseen. iCLASS tuoteperhe tukee myös suosittua Seos pohjaista mobiilitunnistautumista.

HID RP10
on erittäin muokattava ja korkean turvallisuuden lukija, joka edustaa HID Globalin helppokäyttöisyyttä iCLASS tuoteperheessä. RP10 on sekä 125kHz sekä 13.56MHz taajuuksilla toimiva kontaktiton lukija kuten HID Prox ®, Indala Prox, MIFARE® Classic, MIFARE DESFire® EV1, iCLASS®, ja iCLASS SE tunnisteille. RP10 on erityisen suosittu tilanteissa, joissa yrityksellä on käytössä vielä 125kHz taajuiset tunnisteet, mutta ovat vaihtamassa uudisaikaisempiin korkeataajuuksisiin 13.56MHz tunnisteisiin. iCLASS tuoteperhe tukee myös suosittua Seos pohjaista mobiilitunnistautumista.

HID RK40
iCLASS® RK40 näppäinlukija on laadukas ratkaisu.Yhdistä kontaktiton kortin esittäminen ja henkilökohtainen numerosarjatunniste (PIN) saadaksesi tuplasuojautunnistautumisen takaaman korkean turvallisuuden. Vaihtoehtoisesti voit valita käyttöön vain yhden edellä mainituista suojausmekanismeista vaikka aika tai päivä sidonnaisesti. iCLASS tuoteperhe tukee myös suosittua Seos -pohjaista mobiilitunnistautumista.

Pin koodin voi vahvistaa kulunhallinnan järjestelmällä tai paikallisesti RK40 lukijalla. Kun PIN vahvistetaan paikallisesti, PIN koodi tarvitsee olla ohjelmoituna iCLASS kortille.

Materiaalit

pacs-iclass-se-reader-family-ds-en

pivclass-fips-readers-unrestricted-ds-en

pacs-iclass-se-express-r10-rdr-ds-en

hid-pacs-iclass-se-express-cc-en