BEEKs Duress Badge -beacon

Henkilökohtaista hälytysnappulalla varustettua BLE-Beaconia voidaan käyttää paikannuspalveluna ja työpaikkaoptimoinnin välineenä. Sisäänrakennettu painike lähettää hälytyksen ilmoittaen tunnisteen sijainnin, ID:n ja lähimmän Blufi-vastaanottimen.

Osastot: , Avainsana tuotteelle Product ID: 1306

Kuvaus

Henkilökohtaista hälytysnappulalla varustettua BLE-Beaconia voidaan käyttää paikannuspalveluna ja työpaikkaoptimoinnin välineenä.Sisäänrakennettu painike lähettää hälytyksen ilmoittaen tunnisteen sijainnin, ID:n ja lähimmän Blufi-vastaanottimen.

BEEKs Duress Badge -beaconi on yksi BEEKs BLE -korttiperheen tuotteista sisältäen samojen ominaisuuksien lisäksi kortissa olevan painonapin.

Beeksin takapuolella olevaa painiketta painettaessa se lähettää hälytyksen Bluzone Cloudiin, kun se on yhteydessä kytkettyyn BluFi-vastaanottimeen. Monenlaiset hälytysilmoitukset ovat mahdollisia, kuten sähköposti-ilmoitukset tai ponnahdusikkunailmoitukset halutulle laitteelle. Tämä painike on oiva työkalu esimerkiksi sairaaloissa tai vanhainkodeissa, koska asiakas voi ilmoittaa napin painalluksella hoitohenkilökunnalle tarvitsevansa apua.

BEEKsejä voidaan hallinnoida keskeisesti pilvessä HID Globalin kattavaan IoT (Internet of Things) -ekosysteemiin yhdistettynä yhdessä BluFi BLE:n ja Bluzone-pilvipalvelun kanssa. Tämä mahdollistaa viestien lähettämisen, laiteohjelman päivitykset ja patterien tilatarkastukset etänä. Ainutlaatuinen suunnittelu mahdollistaa niiden moitteettoman toimimisen myös ruuhkaisissa WiFi-ympäristöissä.

Materiaalit

BLE BEEKs Duress Badge Beacon Datasheet

hid-paikannus-ja-tilatietojen-keruu