SIIRRY YLÖS Tapahtumakalenteri
Uutiset Pyydä tarjous Ladattavat tiedostot Soita: 020 734 3210/Ota yhteyttä »

Strömma Finland

Pahvikortti ja RFID-tunniste referenssi.


Helsinki Card on kaupunkikortti, jolla tutustut kätevästi Helsingin nähtävyyksiin, syöt edullisesti ja hyödynnät lukuisia muita etuja.
Strömmalle oli uutta toimittajaa etsiessä tärkeää korttien toiminnallisen laadun lisäksi oikea värisyys sekä luotettavat prosessit. Marianne Saarinen Strömmalta toimi IDcontrolin yhteyshenkilönä hankintaneuvotteluissa. Runsas tietomäärä mitä kortille haluttiin yksilöidä sekä visuaalisesti että sähköisesti asetti omat haasteensa, mutta yhdessä saimme Helsinki Cardin toimivaksi. Kortin viivakoodin lisäksi kortilla on RFID siru, jota hyödynnetään matkalippuna Helsingin joukkoliikennevälineissä. Toimitukset Strömmalle alkoivat keväällä 2014 ja yhteistyö on ollut toimivaa ja avoimeen keskusteluun perustuvaa.

Strömma Finland Oy

Strömma Finland tuottaa tekemistä, elämyksiä ja viihdettä vapaa-aikaan, tapahtumiin ja kokouksiin Helsingissä. Kiertoajelut busseilla ja laivoilla, opaspalvelut sekä charter-kuljetukset maalla ja merellä ovat toiminnan keskeinen painopiste. Strömma Finland julkaisee Helsinki This Week -kaupunkiopasta. Helsinki Card -kaupunkikortti avaa ovet tärkeimpiin nähtävyyksiin, antaa rajoittamattoman matkustusoikeuden joukkoliikennevälineissä ja sisältää lukuisia muita etuja.

Strömma Finland ja Helsinki Card tarjoavat pääkaupungissa vierailijoille ainutlaatuisia palveluita  -  myös IDcontrol tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuista palvelua.